Izakaya kokkeskole – ettermiddag
På kokkeskolen Izakaya får du vite mer om den japanske middagskulturen. Samtidig lærer du å tilberede noen klassiske og populære japanske retter som spises både hjemme og på izakaya-restauranter, som er hyggelige og typiske japanske ”pubrestauranter”.
Kurset har to faser. Du starter med å lære å tilberede kraften dashi, en grunningrediens i japansk matlaging. Deretter tilbereder du 2- 3 småretter, som f.eks. knust agurksalat med plommesaus, kald shabu shabu-rei shabu med oksekjøtt. Når de er ferdige, skal de naturligvis også spises. Så går du ut på kjøkkenet igjen for å tilberede ytterligere 1 til 2 retter, som f.eks. sorbet av grønn te. Disse rettene skal også nytes i godt selskap.
For vegetarianere erstattes kjøtt og fisk med grønnsaker.
På denne utflukten skal du selv ta deg frem til møtestedet. Du får informasjon om hvordan du kommer dit i den velkomstpakken du får ved ankomst i Japan.
Denne turen er kun for TourCompass’ egne gjester.
Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.
Per person fra: 3.060 kr. |