Kokkeskole på et økologisk gårdsbruk ved Siem Reap
På denne halvdagsturen til en kokkeskole lærer du å lage kambodsjanske khmer-spesialiteter og støtter samtidig det lokale økologiske gårdsbruket hvor kokkeskolen ligger. Gårdsbruket støttes av den internasjonale organisasjonen Agrisud, som arbeider for økonomisk fremgang i landbrukssektoren gjennom støtte til små, familieeide gårder.
Du blir hentet på hotellet og starter med å oppleve den travle morgenen på det lokale markedet, som bugner av friske råvarer. Du fortsetter ut til det økologiske gårdsbruket, der du selv skal høste og samle inn noen av grønnsakene som skal brukes i dagens matlaging. En dyktig, lokal kokk veileder deg gjennom tilberedningen av spesialitetene, mens du hører om hvordan den kambodsjanske kulturen påvirker matkulturen.
Turen avsluttes selvfølgelig med at du får lov til å nyte den lekre lunsjen du selv har tilberedt. Deretter blir du kjørt tilbake til hotellet.
Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.
Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.
Per person fra: 895 kr. |